Testimoniale

De cand am cunoscut-o, intotdeauna mi-a placut de Maria. Este o persoana vesela care emana o energie pozitiva si calda. Ii plac oamenii si stie cum sa te faca sa te simti confortabil in cabinetul ei . Nu te va judeca niciodata, ci te va ajuta exact cat si unde ai nevoie. O persoana tanara, cu mintea libera de prejudecati. O recomand cu mare drag.

Sascha M.

Maria este un om cald, empatic si frumos, m-a cucerit din prima clipa. Recomand tuturor celor care au nevoie de un sfat sau terapie sa o cunoasca, fiindca este un bun psiholog si se daruieste total profesiei pe care si-a ales-o! Felicitari! Un om minunat! recomand tuturor sa o cunoasca si sa-i ceara sfaturi,sa ajunga la cabinet, intr-un cuvant “profesionalism”… eu asa am facut si sunt foarte fericita ca am cunoscut o persoana calda, nobila si foarte prietenoasa si nu in ultimul rand frumoasa! Multumesc mult ptr. tot!

Carla P.

Maria este un psiholog cu vocație. Blândă, inteligenta si dedicata meseriei!

Ioana S.

O cunosc pe Maria de mai mult de 15 ani si pot garanta ca este una dintre cele mai deschise, pozitive si rabdatoare persoane pe care le-am cunoscut. De fiecare data cand am trecut printr-o situatie dificila in viata, a fost mereu acolo sa ma asculte si sa imi ofere sprijinul de care aveam nevoie. O recomand 100% si sunt convinsa ca a o avea ca psiholog nu este doar o experienta care va va prii, ci si o placere care va va imbunatatii viata considerabil! Felicitari Maria pentru tot efortul si munca depusa pentru a ajunge asa departe, esti un model demn de urmat. Iti doresc tot succesul din lume!

Corina P.