#MaiAproapeCaOricand – Consiliere Psihologică Online

💌Momentele dificile devin mai ușor de parcurs atunci când suntem împreună. S-a demonstrat științific că suportul social este unul dintre factorii care ne ajută în perioadele de criză din existența noastră, influențând calitatea vieții. Psihologul face parte din această categorie. 

💌De aceea, dacă te simți anxiosă, tristă, speriată, stresată, furiosă sau copleșită de această perioadă, eu îmi doresc să îți fiu alături, iar azi demarez programul #MAIAPROAPECAORICAND ❤️.

💌Ofer suport psihologic online timp de 6 ședințe: PROBONO (gratuit) pentru trei persoane, iar pentru următoarele zece ofer un discount de -50%. 

💌Înscrierile se fac printr-un mesaj privat și repartizarea în categoriile “probono” și “-50% off” se face prin sistemul “primului venit”, dacă nu există mențiunea unei preferințe pentru categoria “-50% off” sau “preț integral”. Atunci când toate locurile vor fi ocupate, voi începe o listă așteptare sau voi încerca să direcționez înscrișii spre alt psiholog.

Notă: Îmi doresc foarte mult ca persoanele care vor beneficia de acest program să fie cele care care nu au acces, în general sau în această perioadă, la ședințe de consiliere psihologică. Cu toate acestea, doar tu poți face această evaluare, atunci când te înscrii. 
Te aștept cu brațele deschise, oricine ai fi!
#MAIAPROAPECAORICAND

#DeLaOmPentruOm #Impreuna #cabinetdepsihologie #coronavirus#covid19 #sanatatementala #psiholog


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s